אורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/04/2006 | 18:17 | מאת: שקד

רציתי לשאול שאלה את הנשים שבפורום זה. כאשר אני מקבלת אורגזמה אני מרגישה בעוצמתה במיוחד בכף הרגל,ויום למחרת אני מרגישה כאילו כף הרגל שלי תפוסה (באזור הפנימי של הכף רגל) האם זה נורמלי ???

11/04/2006 | 09:13 | מאת: שירה

שקד כפי הנראה במהלך האורגזמה את מכווצת באופן לא רצוני חלק מהשרירים בגופך כולל שרירים בכף הרגל, לכן השריר תפוס ביום למחרת. נורמלי בהחלט, הסירי דאגה מלבך ומכף רגלך. שירה

25/04/2006 | 13:34 | מאת: טולי

שלום רב, אומנם אני די גדולה לשאלה זו אבל אני חייבת לשאול.... אני בת 23 ויש לי חבר בפעם הראשונה.אנחנו מקיימים יחסים על בסיס קבוע אבל....שאלתי היא זו,איך אני יוןדעת שאני גומרת? ז"א מה אני אמורה להרגי שבאותם רגעים? תודה,והמשך שבוע טוב ובריא.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו