אנא עזרו לי..

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/04/2006 | 11:02 | מאת: שני

שלום רב, חברי ואני קיימנו יחסי מין שבמהלכם החליק הקונדום.. שמתי לב לכך לפני שהוא גמר, אך הרגשתי כי חלה כבר יציאה של נוזל הזרע שלו. כשעתיים לאחר קיום המגע נטלתי את גלולת הפוסטינור ,ובתום 12 השעות לקחתי את הגלולה הנוספת. המחזורים שלי אינם סדירים, כך שאיני יודעת אם הייתי אמורה לקבל או לא (למעשה עבר יותר מחודש וחצי מאז המחזור האחרון). - האם קיימים סיכונים בנטילת הגלולה (חוץ מתופעות הלוואי, או הרגישויות לתרופות)? - מהי יעילות הטיפול? - איך אדע כי הטיפול אכן הצליח? האם אמורים להופיע אילושהם סממנים, כגון הופעת וסת, המעידים כי היריון אכן נמנע? - איך הגוף שלי אמור להגיב לנוכח העובדה כי איני מקבלת מחזור באופן סדיר. אודה לתשובה מהירה

09/04/2006 | 20:54 | מאת: שירה

שני ערב טוב למרות הרצון שלי לעזור לך, אינך נמצאת בפורום הנכון ואני לא אכתוב לך דברים לא מדוייקים או אינפורמציה מוטעית. אנא צרי קשר עם רופא הנשים שלך. אם אין לך אחד כזה, הגיע הזמן ש"תשיגי" לך אחד... אם הגעת לגיל שאפשר להתחיל לקיים יחסי מין, ללא ספק הגעת לגיל שאת חייבת שיהיה לך את מספר הטלפון של רופא נשים טוב בתוך ספר הטלפונים האישי שלך, ואת חייבת להגיע אליו אחת לשנה לבדיקה שגרתית. במקרים כגון אלה, יש לך תמיד כתובת לפנות אליה ולהתייעץ, ואת לא מרגישה לבד או שאין לך למי לפנות. יחסי מין הם פעילות מהנה לכל הדיעות אבל הם מגיעים עם תוספת חשובה מאוד שקוראים לה במילה אחת: אחריות. שיהיה בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו