שימוש בגלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/04/2006 | 13:01 | מאת: מורן

שמי מורן אני בת 21 והתחלתי להשתמש בגלולות לפני כחודשיים. אני מסיימת חבילה של 21 כדורים ואז ישנה הפסקה של שבוע עד התחלת השימוש בקופסה הבאה ובמהלך השבוע הזה אני מקבלת מחזור. שאלתי היא כזו, אני מקבלת את המחזור יומיים אחרי סיום החבילה, האם ביומיים האלה אני מוגנת ויכולה לקיים יחסי מין עם בן זוגי ללא שימוש באמצעי הגנה אחר? תודה רבה.

08/04/2006 | 17:03 | מאת: שירה

שלום מורן בהנחה שאת לוקחת את הגלולות כנדרש ובהתאם להוראות 21 יום ברצף, אז התשובה היא כן. את מוגנת כל החודש, ללא יוצא מן הכלל, ואין כל צורך בשימוש באמצעי הגנה נוסף. צריך לציין שהגלולות מגינות עליך אך ורק מפני הריון לא רצוי, ואינן מספקות הגנה מפני מחלות המועברות במגע מיני. שבוע טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו