אורך

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/04/2006 | 14:18 | מאת: דנה

מה אורך ווגינה ממוצע אצל אישה? האם אורך של 5 ס"מ זה נורמלי? והאם עם קיום יחסי מין זה מתרחב ואורך? תודה

06/04/2006 | 20:29 | מאת: רוני

האורך לפחות 10 ס"מ עד לצוור הרחם כך שכל אשה יכולה לקיים יחסי מין מלאים מבלי להפגע לגבי הרוחב זה מאוד אלסטי

09/04/2006 | 21:02 | מאת: שירה

דנה ערב טוב האורך הממוצע במצב רגיל הוא כ- 10 סנטימטרים, ובמצב של עוררות מינית הנרתיק בהחלט יכול להימתח ולהגיע לאורך של כ- 15 ס"מ ואף יותר. מדובר ברקמה גמישה ויש לו יכולת להימתח בהתאם למצב. כנ"ל לגבי הרוחב. כמובן, לא לנסות למתוח את הנרתיק במידה והדבר גורם לכאבים או לתחושת חוסר נוחות גדולה. אין להחדיר חפצים גדולים באופן חריג (נא לא לבצע ניסויים ביתיים כדי לקבוע את אורך ורוחב הנרתיק...) קיום יחסי מין לא מרחיבים את הנרתיק באופן מיוחד, הנרתיק כן מתרחב (במידה כזו או אחרת) לאחר לידות. שבוע טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו