יחסי מין בהריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/04/2006 | 19:26 | מאת: דואגת

שלום, יש לי כמה תהיות לגבי קיום יחסים בהריון. אני בסוף השליש השני של ההריון ואני ובעלי בקושי קיימנו יחסי מין בתקופה הזו (למרות החשק המיני שלי). הבעיה היא שיש לי הפרשות רבות וצורבות, במיוחד אחרי שבלעתי אנטיביטיקה אחרי דלקת בשתן (נעזרתי בנרות ומשחות שעזרו אולי לפטרייה ולא להפרשות הצורבות, הרופא נשים שלי אף אמר כי לעיתים זה לא עובר ואף אין מטפלים בזה) יש לי ולבעלי כמה חששות כי קיום יחסי המין רק יחמיר את בעיית הזיהום ואף יגרום לי שוב לדלקת בשתן (בפעם האחרונה לאחר יחסי המין נוצרה לי הדלקתבשתן). חשש אחר שלי הוא כי אני גם סובלת לאחרונה מכאבים במפשעות ובבטן התחתונה וקיום יחסי מין גם כן יכול להגביר זאת האם יש הצדקה לחששות שלי, ואם כן האם יש פתרון אשמח לתשובה

06/04/2006 | 09:27 | מאת: שירה

דואגת שלום גם אני אשמח לתשובה, אז אם תקבלי תשובות מרופא הנשים שלך את מוזמנת לקפוץ הנה ולעדכן אותי.... או במילים אחרות דואגת: את שואלת שאלות לחלוטין גינקולוגיות, וזה אינו פורום גינקולוגיה. עליך לחזור לרופא הנשים שלך ולברר איתו את כל השאלות (המאוד מוצדקות) שלך בנוגע להריונך ולקיום יחסי מין. ככלל, אין כל מניעה בקיום יחסי מין בהריון כפי שאת יודעת, אלא אם כן יש מצבים בריאותיים שעלולים להגביל זאת - ומכיוון שאת מציינת כל מני הגבלות, זה בהחלט אמור להחזיר אותך אל רופא הנשים שלך. רק בריאות והמשך הריון קל שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו