איני גומרת...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/04/2006 | 14:17 | מאת: ענבל

בעלי ואני נשואים כבר כ4 שנים ושוכבים כבר תקופה של כ5.5 שנים לא נראה לי ואם זה קרה אז לא שמתי לב לכך שגמרתי, האם אני אמורה להסתפק בכך שאחוז מסויים מאוכלוסיית הנשים אינו גומר וכך הדבר או האם יש לכך פתרון?, נ.ב. יש לנו ילדה בת 1ש ו10 חוד' ואנו מטורפים עליה יחסינו טובים ואנו מדברים על הכל ...

05/04/2006 | 16:02 | מאת: רוני

אם את מצליחה להגיע באוננות לסיפוק אז אין שום סיבה שלא תגיעי לסיפוק מיחסי מין ממליץ לך בחום להעזר בספרי עזר בנושא פול ג'ואנידס, דריק גרוס ספר זה מסביר איך להגביר את ההנאה מהמגע המיני בלי לגלוש לפורנוגרפיה. "לעצמך-מיניות האשה " ע'י ברבך לוני גרפילד וכן "עינוגי אישה", נכתב על ידי רייצ'ל סוויפט בהוצאת אחיאסף. http://www.mitos.co.il/Book/BookFocus.asp?ID=13713 שני אלה מכוונים ללמד נשים במיוחד כיצד לאהוב את גופן ועל ידי כך ללמוד להפיק יותר הנאה גם מהמגע המיני הזוגי. לידיעה כללית שתי חנויות ספרים מני רבים באינטרנט כי לא כל אחד שש להכנס לחנות ספרים ולבקש ספר על מין. www.mitos.co.il וסטימצקי באינטרנט: www.ibooks.co.il

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו