עזרה בבקשה...מוגלה לאחר קיום יחסי מין בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/04/2006 | 15:22 | מאת: הדר

אני בת 16, וקיימיתי יחסי מין בפעם הראשונה עם החבר שלי (עם קונדום). לאחר הפעמיים הראשונות יצאה לי הפרשה מוזרה, ירקרקה מאיבר המין...אני חושבת שזה מוגלה. מאז האיבר גם קצת מגרד לי. אני לא חושבת שזה נורמלי, אז פניתי אליכם. זה יעבור לבד, או שאני צריכה לעשות משו בקשר לזה? בבקשה תעזרו לי כי אני מודאגת מאוד בקשר לזה... תודה מראש! הדר

06/04/2006 | 09:11 | מאת: שירה

שלום הדר הפרשה ירוקה מאיבר המין אינה תופעה תקינה בשום מקרה, לא לאחר קיום יחסי מין בפעם הראשונה ולא בפעמים שלאחר מכן. מדובר על סימפטום שיש לבדוק אותו, לכן קבעי תור אצל רופא נשים בהקדם. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו