שינויים בשדיים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/04/2006 | 23:47 | מאת: רחל

אני בת 28, אם לשתי בנות. לפני ארבעה חודשים הפסקתי להייניק את ביתי השנייה. מאז, חל שינוי דרסטי במצב השדיים שלי. הם הצטמקו מאוד ונפלו. הדבר מפריע לי מאוד. שאלתי היא למה זה קורה ומה ניתן לעשות (ספורט, הורמונים, תזונה) על מנת לשפר את המצב (חוץ מאשר ניתוח).

06/04/2006 | 09:42 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! צר לי לשמוע שיש לך "מחיר" קוסמטי להנקה. כמובן שהסיבה בשל הגדלת השדיים במהלך הריון והנקה, והצטמקות של רקמות הבלוטיות לאחר שאינך עוד יצרנית חלב. לרוב הנשים, המילוי העיקרי של השד הוא שומן, ולכן יש גם משמעות גדולה למשקל הגוף שלך. ככל שתרזי, רקמת השדיים תקטן. מעניין אם לנשים שקוראות את הפורום יש המלצות לשיפור מראה השדיים. יתכן שקרמים שטוענים שמשפרים את לחות וגמישות העור יועילו במשהו. בהצלחה, ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו