תוצאה שלילית בבדיקת הריון ועדיין יש איחור במחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/04/2006 | 13:34 | מאת: אנונימית

שלום , לפני כשבוע וחצי חברי ואני קיימנו יחסי מין מוגנים ולא היה כל סימן להחלקה או קרע בקונדום אך היה לי בתוך הנרתיק ומחוץ לקונדום שלו נוזל צמיגי הדומה לזרע אך מריח שונה וגושי יותר.. תאריך המחזור האחרון שהיה לי הוא ה28.2 ומאז לא קיבלתי עדיין מחזור (32 ימים) ערכתי בדיקת הריון ביתית (עם השתן) והתוצאה יצאה שלילית ! א. האם אני יכולה לסמוך על תוצאת הבדיקה ולהיות רגועה ? ב. למה המחזור מאחר לי אם כך ?

06/04/2006 | 08:46 | מאת: שירה

שלום אנונימית מקווה שקיבלת את המחזור בינתיים אך גם אם לא - לאיחור במחזור סיבות רבות, הריון הוא רק סיבה אחת אפשרית. בדיקת השתן היא מדוייקת ב-90 ומשהו אחוזים (חלק מהבדיקות מבטיחות דיוק של 98 אחוזים) אולם בדיקת הדם היא כמובן מדוייקת יותר. במידה ואתם מקיימים יחסים מוגנים עם קונדום אני לא חושבת שיש לך סיבה לדאגה (מיותר לציין שרצוי לרכוש קונדומים מסוג טוב ולא להשתמש שימוש חוזר בקונדומים...!) יתכן שהנוזל שראית בנרתיקך היה שילוב של זרע עם הפרשה מהנרתיק שלך ואולי השתמשתם גם בג'ל או קרם כלשהו ? הפניה לבדיקת דם לגילוי הריון את יכולה לבקש מרופא המשפחה שלך (לא חייבת מרופא נשים), יש קופות חולים שמוכנות לבצע אפילו ללא הפניה, תבררי האם כך גם בקופה שלך, והתוצאות מתקבלות כבר באותו יום. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו