כאבים לאחר גירוי בדגדגן

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/04/2006 | 13:15 | מאת: אפרת

לאחר כל פעילות מינית כאשר אני מגיע לאורגזמה אני מרגישה בכאבים חדים באיזור הדגדגן מה שגורם לי לא להנות מהאורגזמה ובנוסף יורד לי כל חשק מיני וכרגע אני במצב שאני נמנעת מכל פעילות מינית עקב התופעה הנ"ל. מה עליי לעשות? והאם הבעיה ידועה אצל עוד נשים? תודה מראש

06/04/2006 | 11:39 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! מצטער לשמוע שאת נמנעת מפעילות מינית בשל כאבים. אין ספק שכדאי לך לשוחח עם רופא הנשים שלך בנושא זה. האם קיום יחסים עד לאורגזמה מהנים? יתכן מאד שכדאי לצמצם גירוי דגדגן בזמן פעילות ולהנות מהחוויה המינית (אם זה טוב לך), בלי האורגזמה הכואבת. יתכן שכדור אנטי-דלקתי (כמו לכאבי גב/מחזור/שרירים) יקל על התופעה, אך שוב, כדאי לשוחח עם רופא הנשים (וכמובן שכדאי שיבדוק אותך) בהצלחה! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו