חוששת מהדבקה במחלות זיהומיות.!!!!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/04/2006 | 10:44 | מאת: osnat

מזה 3 שנים, אני משתמשת בוויברטור אך לא תמיד מנקה אותו. אני חוששת שנידבקתי במחלות כמו עגבת. אנא עיזרו לי. אני עשיתי בדיקות דם כלליות לפני כחודשיים, על איזה גורם עליי להסתכל על מנת לדעת שהכל בסדר ושלא נדבקתי. אני מאוד חוששת. האם בעגבת ניתן להידבק דרך וויברטור לא נקי ?

02/04/2006 | 10:28 | מאת: רוני

אם הויברטור בשימוש אישי ועצמי הרי לא תוכלי להדבק במחלה כל שהיא מחלה זהומית לא נגרמת כאשר אין מעבר מאדם לאדם אם חוששת שיש לך גירוי או גרד או שמא הפרשות וריח רע יתכן שנובע על רקע זיהום מקומי מויברטור לא נקי טוב תעשי אם תנקי במטלית לחה את הויברטור....

06/04/2006 | 08:40 | מאת: שירה

ושוב תודה לרוני חג שמח ונקי לכולם שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו