יכול להיות?!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/03/2006 | 19:17 | מאת: יפית

יש לי שאלה דחופה מאד....האם יתכן שיווצר היריון ללא חדירה ובעודנה הבת בתולה?..האם קיום יחסי מין לא מלאים ומגע חיצוני של איברי המין עלול לגרום להיריון אם הבת היתה בתקופת הביוץ?(אני בת 20..בתולה..חוששת שאני בהיריון למרות זאת) אני צריכה תשובה דחוף תודה

06/04/2006 | 08:39 | מאת: שירה

שלום יפית עקרונית, הכל יכול להיות למרות שהסיכוי נמוך מאוד מאוד. על מנת שיווצר הריון, לא חייבת להיות חדירה של איבר המין אבל כן חייב לחדור זרע אל הנרתיק. האישה יכולה עדיין להישאר "בתולה" כיוון שבקרום הבתולים יש פתח גם אצל בתולות, לכן טכנית האפשרות היא קיימת אבל כפי שאמרתי - הסיכוי קלוש. אני מאוד ממליצה לך לא להמר ולא לשחק עם סיכויים וסיכונים. אם הגעת לשלב בו יש מגע עם איברי המין (גם אם לא מדובר בחדירה מלאה), מבחינתך זה אומר שהגיע הזמן להתחיל להגן על עצמך. קבעי תור אצל רופא נשים והתחילי להשתמש באמצעי מניעה. כמובן, השתמשי בקונדום בכל מגע מיני בינתיים. בהצלחה שירה

07/04/2006 | 09:13 | מאת: יפית

לשירה אני מודה לך מאד מאד על התשובה...את תמיד נותנת תשובות מפורטות ומנסה עד כמה שאפשר לעזור..אפיעלו פסיכולוגית.. תודה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו