איחור במחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/03/2006 | 23:30 | מאת: גל

שלום, ב23 לחודש אני וחברי קיימנו יחסי מין מוגנים ולא היו כל סימנים להחלקה או קרע בקונדום. אך בכל זאת היה לי בתוך הנרתיק חומר לבן שמזכיר זרע (אני לא בטוחה אם זה הפרשות או שאריות מהKY ג'ל שהשתמשנו בו ב22 לחודש) המחזור שלי אמור להיות בטווח התאריכים 27-31 לחודש ועדיין לא קיבלתי וגם אני לא מרגישה את ההרגשה של לפני שמקבלים. רציתי לדעת - במידה ויאחר לי המחזור, מה צריך לעשות בשביל לדעת בוודאות אם אני בהריון או לא - האם לסמוך על הבדיקות הביתיות המבוססות על השתן? האם האיחור יכול לנבוע מסיבות אחרות שלא קשורות להריון כי אני כל הזמן חושבת על זה.. עד כמה ימי איחור זה כבר בטוח נובע מהריון ? ומתי אני אמורה להרגיש בחילות והקאות אם זה אכן הריון ? תודה.

30/03/2006 | 09:40 | מאת: שירה

שלום גל השאלה מתאימה לפורום העוסק בגינקולוגיה או לרופא הנשים שלך. אנא פני לגורמים המתאימים ובהצלחה. שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו