חסמים במהלך קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/03/2006 | 10:57 | מאת: יוכבד

שלום, יש לי בן זוג קבוע מעל שנתיים, ואני אוהבת אותו ונמשכת אליו. אני מרוצה מיחסי המין בינינו, אבל יש כמה דברים שהייתי רוצה לשפר : אני נמנעת מלמצוץ לו כיוון שאני נגעלת מהרטיבות במקום, גם הרוק שלי וגם יציאת השפיך. איך אני יכולה להתגבר על הבעיה/פחד שלי, והאם מפגש עם סקסולוג/ית יכול לעזור לי ? תודה.

27/03/2006 | 13:01 | מאת: א

לא חושבת שצריך לקרא לכך "חסמים"... אני בטוחה שיש רבים שלא מקיימים יחסי מין אוראליים בכלל, מכיוון שזה לא מתאים להם. בני זוג צריכים למצא את הדברים שכן נעימים לכל אחד מהם ולהתרכז בהם.

27/03/2006 | 17:15 | מאת: רוני

במין את חייבת להיות שלמה עם עצמך אם יש דברים שאינם נעימים לך אל תבצעי יש המון דברים שאת יכולה כן להנות מהם בהצלחה

30/03/2006 | 10:04 | מאת: שירה

יוכבד שלום קודם כל, אני כמובן מסכימה עם קודמיי שהשיבו לך שמין חייב להיות פעילות מהנה ואינך אמורה לבצע דברים בכח, דברים שאינך מרגישה בנוח איתם. יחד עם זאת, יפה בעיניי שחשוב לך כן להעשיר את חיי המין שלכם ושאת מעוניינת להסיר עכבות ולהשתחרר, אני מקווה שזה הדדי במערכת היחסים ביניכם. שיחות עם סקסולוג זו אופציה אחת, אבל את יכולה גם לנסות להתמודד עם הנושא בדרכים יצירתיות אחרות: את יכולה להתייחס אל העניין באופן שיזכיר לך משחק ויוריד קצת מהלחץ והמתח שמתלווים כרגע למין האוראלי. למשל - לשלב אוכל שניתן למריחה על איבר המין של בן זוגך (לא, אני לא צוחקת אני רצינית לגמרי), כך לא תרגישי את הרטיבות שדוחה אותך, כך גם תתרכזי בפעולת הליקוק ותהיי פחות מודעת למין האוראלי שאת מבצעת, וכל העניין יהפוך למשעשע ופחות לחוץ מבחינתך. אתם יכולים לנסות לקיים יחסים בתוך האמבטיה, מכיוון שאתם בתוך מקום רטוב ממילא, לא תרגישי את הרטיבות של הרוק שלך כשאת מעניקה לו מין אוראלי והנה שוב נפתרה לך הבעיה בדרך הזו. לגבי הזרע שלו - פשוט תבקשי ממנו שהוא יסמן לך כשהוא עומד לגמור, את ממש לא חייבת לבלוע את הזרע אם את לא מעוניינת בכך, פשוט תזיזי את הראש. אם תרצי לעשות זאת בשלבים מאוחרים יותר - גם זה אפשרי וגם את זה אפשר לעשות בהדרגה ולא בבת אחת (תחזרי אלי שוב ואני אדריך אותך גם בזה... :-) ) אל תעשי שום דבר שגורם לך להרגיש לא נעים. תנסי, ואם לא נעים - תמיד אפשר להפסיק, אבל אל תניחי לפחד למנוע ממך לנסות מלכתחילה, כי יכול להיות שאת מונעת מעצמך חוויות נעימות. בהצלחה שירה

10/04/2006 | 11:45 | מאת: יוכבד

שירה תודה, חשוב לי להיות מסוגלת לעשות דברים שונים במין, ואני יודעת שזה חשוב מאוד לבן זוגי. אני מאמינה שהבעיה העיקרית היא עודף השליטה והמודעות שלי לפעולותיי. מאותה סיבה גם מאוד קשה לי לגמור, כיוון שאני לא מצליחה לאבד שליטה. אני אנסה חלק מהצעותיך ואחזור :)

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו