פוסטינור והריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/03/2006 | 12:56 | מאת: פרסיליה

שלום, קיימתי יחסי מין בשיטת "המשגל הנסוג" ביום ה-14 למחזור (תקופת הביוץ), יום למחרת נטלתי פוסטינור כדי לבטל כל סיכוי לכניסה להריון . כעבור ארבעה ימים מנטילת הפוסטינור בן זוגי גמר (בחוץ, ללא חדירה) קרוב לנרתיק. יום למחרת קיבלתי מחזור. אני חוששת פן אכנס להריון בשל הקרבה של הזרע לפתח הנרתיק. האם הווסת שהופיעה יום למחרת מעידה שאין כל סיכוי שנכנסתי להריון? מקווה שהצלחתי להסביר בצורה ברורה וכרונולוגית את התרחשות הארועים. לתשובה מדוייקת אודה. פרסיליה

27/03/2006 | 01:33 | מאת: א

פורום מתאים יותר לשאלה הוא פורום "דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים". בלי קשר , אני חושבת שייעוץ אצל רופא הנשים שלך יהיה יעיל יותר. אני לא רופאה אבל יודעת ש: ביוץ בדרך כלל מתרחש כ-14 יום לפני קבלת הווסת. אינני יודעת אם הדימום שקיבלת הינו ווסת או דימום לא סדיר אחר. משגל נסוג אינו אמצעי מניעה בטוח כלל וכלל למניעת הריון. כדאי שתתייעצי עם הרופא שלך לגבי אמצעי מניעה יעיל, אם אינך מעוניינת בהריון. לא מאמינה שאפשר לתת לך תשובה מדוייקת דרך האינטרנט, ללא בדיקה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו