כאבים בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/03/2006 | 23:06 | מאת: שולה

שלום, אני נמצאת עם בן זוג קבוע כבר 4 שנים. בהתחלה קיממנו יחסים כרגיל והכול היה בסדר אך לאחר כחצי שנה בעת החדירה החלו כאבי תופת איומים. הייתי אצל מספר רופאי נשים וגם אצל סקסולוגית אך כלום לא עזר... זה ממש מייאש. מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות בנדון???

30/03/2006 | 10:34 | מאת: שירה

שולה שלום כאבים בעת מגע מיני יכולים לנבוע מגורמים שונים, פיזיולוגיים או נפשיים. אם היית אצל כמה רופאי נשים ולא קיבלת תשובות, אולי הגיע הזמן "לקנות" את זמנו ואת שירותיו של רופא נשים באופן פרטי. בקשי המלצות של חברות או קרובות משפחה, גשי למישהו שנחשב ידוע ומומלץ והתחילי בירור מקיף בבעיה. לא סביר בעיניי שתקבלי תשובה של "אין לי מושג מה זה" מרופא הנשים שלך.... הוא אמור לפתור את הבעיה, בדרך זו או אחרת, או לפחות לספק לך אבחנה כלשהי. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו