ויגיסמוס

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/03/2006 | 20:55 | מאת: מוטי

שלום, אישתי מתקשה להנות בסקס ברגע שאני מנסה לבצע חדירה היא מתכווצת , אנו נשואים כשנתיים ויש לנו ילדה ,שנינו בשנות העשריים לחיינו אחרי שאני לא מצליח לבצע חדירה אני מעקם את הפרצוף והיא מעצבנת ואנו רבים עד הנסיון הבא שנערך בתדירות של אחת לחודש כי זה ממש לא כייף לריב ( מאחר ואני לא מצליח להנות עם אישתיאני מאונן לבד וזה מאוד מתסכל אותי) מה עלי לעשות ?האם ניתן לפתור את הבעיה ?

30/03/2006 | 10:38 | מאת: שירה

שלום מוטי כן בוודאי שניתן לפתור את הבעיה. הדרך לפתרון הבעיה עובר בטיפול סקסולוגי, יכול להיות שאפשר דרך קופת החולים שלכם, לכן בתור צעד ראשון הייתי מייעצת לאשתך לשתף את רופא הנשים שלה בבעיה והוא כבר ימליץ לה איך להמשיך הלאה. במידה וקופת החולים שלכם מאפשרת השתתפות מסויימת בטיפול, תשלמו פחות עבור הטיפול ואם לא - תיאלצו לשלם עבור הטיפול בעצמכם. בכל מקרה, לא להזניח כי הבעיה ברוב המקרים לא נעלמת מאליה והתיסכול רק גובר עם הזמן. חשוב שלא תשדר לאשתך את המסר שהבעיה היא "שלה" אלא שהבעיה היא משותפת לשניכם (למרות שהביטוי הוא אצלה) וששניכם שותפים לדרך לפתרון. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו