חוסר במין אחרי ללידה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/03/2006 | 20:22 | מאת: לילי

שלום ,,,, אני שלושה חודשים אחרי לידה ולא יכולה אפילו לחשוב על סקס הדבר מפריע מאוד לבעלי ממש עד כדי רבים וריחוק ענק ניסיתי ממש בכוח אבל אני פשוט לא יכולה פתאום זה מגעיל אותי ולא מעניין יש לציין שלפני הלידה לא היה עובר יום בלי סקס גם בחודש התשעי , מה עלי לעשות האם עלי לנסות בכוח ? האם זה עובר ? בבקשה עזרו לי הנישואים שלי במשבר ענק .............

23/03/2006 | 11:11 | מאת: נחום

תקופה כל כך קצרה אחרי הלידה גופך נמצא עדיין באיזה "מהפכה הורמונלית", כתוצאה מכך חל שינוי בצורך במין וזה טבעי לגמרי. אם בעלך יבין את המצב אולי יוכל להיות אמפטי למצבך ולחכות עוד זמן מה עד שהמצב ישוב לקדמותו. את לא לבד עם התופעה, זה קורה להמון נשים.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו