זרימה גדולה של נוזל

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/03/2006 | 18:40 | מאת: גיא

לאישתי בזמן המשגל (כשהיא גומרת) יוצאת זרימה של מים מהנרתיק נוזל ללא צבע ז"א שקוף וללא ריח. יש לציין שהנוזל יורד בכל גמירה שלה. אני סקרן מאוד לדעת מהו אותו נוזל ומה גורם לו לצאת כך.??? הייתי בעבר עם נשים ולא נתקלתי בכך אצל אף אחת מהן.

20/03/2006 | 08:13 | מאת: רוני

היי ראשית אתה צריך להיות מאושר שאשתך מגיעה לסיפוק. הנוזל ככל הנראה הינו שפיכה נשית שקיימת אצל חלק קטן מהנשים. לדעתי יש בכך הבעה לחשק ולא רואה בכך שום פסול. תהנב יחד עם אשתך ואל תשווה אותה לאחרות.....

23/03/2006 | 09:34 | מאת: שירה

גיא שלום קצת יותר למעלה בעמוד זה יש שאלה באותו נושא, ועניתי בהרחבה. אתה מוזמן לקרוא את התשובה. סופשבוע נעים מאוד שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו