גלולת יסמין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/03/2006 | 10:46 | מאת: טלי

שלום, אני בת 29. ילדתי לפני 7 חודשים. לפני חודשיים התחלתי ליטול גלולה למניעת הריון בשם "יסמין". מאז אני חשה בחילות. יצויין שלקחתי את הגלולה לפני שנתיים ולא היתה לי תחושה כזו. מה לעשות? האם זה יחלוף? אם כן, מתי?

27/11/2007 | 22:51 | מאת: רותם

שלום... אני כרגע נוטלת גלולות בשם "יסמין" בשביל הפחתה בשיעור בגוף השאלה שלי היא עם הגלולה היא גם גלולה למניעת הריון?

16/06/2008 | 21:16 | מאת: רינת

ברגע שהתחלתי ליטול את הגלולה (יסמין) יש לי כאבי ראש שלא עוזבים אותי., האם זה כתוצאה מנטילת הגלולה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו