פטריות וגינליות שלא נגמרות - תעזרו לנו!!!!!!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/03/2006 | 00:03 | מאת: דינה

לכל המיואשות! אני סובלת מהסיפור הזה כבר שנה וחצי. זה לא גרם לי להתנזר ממין. אני עם אותו הפרטנר כבר 12 שנים, ואנחנו חיים מהתפרצות להתפרצות של המחלה האיומה הזאת. ניסיתי ה-כ-ל-! ועדיין לא מצאתי את הפיתרון. כל הזמן הפרשות מגרדות, עקצוצים, אי נוחות, תחושה שמשהו מטייל בוגינה. סיוט. בין לבין אני מנסה גם לעשות דברים כמו לחיות, אבל זה מכניס אותי לעצבים כל פעם מחדש. הפטרייה הולכת וחוזרת, הולכת וחוזרת. לפעמים יש הפוגה של חודשיים, ואז אין מאושרת ממני. אם אמצא מזור - אשים זאת מיד בכל הפורומים. זאת מצווה לעזור לכל הנשים הסובלות. רק מי שסובלת מזה, מבינה את היאוש. אם מישהי מצאה בינתיים משהו שיכול לעזור - אנא!!!!! נמאס לנו כל כך!!!

15/03/2006 | 14:23 | מאת: שירה

דינה שלום, מבינה את הייאוש ואת התיסכול, נשים רבות סובלות מהתופעה וזו אכן בעיה מציקה מאוד. כשאת אומרת שניסית הכל, אני משערת שניסית גם רפואה משלימה ?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו