העדר חשק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/03/2006 | 11:54 | מאת: אסתי

אני מחפשת פתרון לבעיה שלי. אני אשה בריאה אם לשתיים. לאחר לידה השניה אין לי שום חשק מיני. אני כבר שנה וחצי אנו מניקה אך החשק שהיה לי לפני אינו חזר. אין לא חשק ולא תחושות. מין הפסיק לעניין אותי וזה מאוד מפריע. אשמח אם תעזרו לי

14/03/2006 | 07:51 | מאת: שירה

אסתי יקרה שלום השאלה הזו כפי הנראה היא השאלה שנשאלה כאן בתכיפות הגבוהה ביותר, לכן בתור צעד ראשון הייתי מציעה לך לעשות חיפוש כאן בתוך הפורום (הקלידי מילות חיפוש "חשק מיני", או "לידה" או כל מילה שנראית לך רלוונטית) וקראי את התשובות שניתנו כאן בעבר, כך גם תוכלי לקבל תמונה שלמה ולראות עד כמה את לא לבד במצב השכיח הזה. כצעד שני הייתי מאוד מציעה לך לפנות לרופא הנשים שלך ולשתף אותו (אותה ?) בבעיה. אני יודעת שאולי מביך אותך לשוחח על הרעיון הזה, אולי את לא רגילה לדבר עם הרופא על נושאים שהם "לא רפואיים" לכאורה, אבל כחלק מתפקידו הוא בוודאי אמור לטפל גם בנושא החשק המיני לאחר לידה, והחשק המיני של אישה באופן כללי. יש פתרונות רפואיים להעלאת החשק המיני הנשי (עליהם יסביר לך הרופא במידה ויש צורך) ואולי הוא ירצה לערוך בדיקות כדי לוודא שחוסר החשק לא נובע מחוסר איזון הורמונלי בעקבות ההריון והלידה. הכי חשוב לא להתבייש ולהסתיר את הנושא, אלא לפנות לרופא שלך ולדבר איתו על זה כי יש מה לעשות. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו