היעלמות חזור לאחר הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/03/2006 | 13:21 | מאת: סטודנטית

לרופאים שלום! אני בחורה בת 27 רווקה שלקחה גלולות מסוג מליאן במשך 6 שנים ברציפות, ומסיבות רפואיות של היסטוריית בעיות לב במשפחה, רופא הנשים שלי הורה לי להפסיק שימוש בגלולות לחלוטין. מאז, קיבלתי מחזור רק פעמיים,וכבר 5 חודשים שאני לא מקבלת מחזור בכלל. יש לי מספר שאלות: 1. האם זה נורמלי וצפוי? ואם לא, מה עלי לעשות? 2. האם אתם יכולים להמליץ לי על אמצעי מניעה יעילים פרט לקונדום? בתודה מראש.

09/03/2006 | 00:18 | מאת: איריס

יש פורום מתאים יותר לשאלותייך - 'דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים'. בפורום זה אין גינקולוג. ובלי קשר - לדעתי את צריכה להתייעץ עם רופא הנשים שלך שמכיר ויודע את כל הפרטים אודותייך והוא זה שמוסמך לייעץ לך על אמצעי מניעה מתאים לך באופן אישי.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו