חוסר חשק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/03/2006 | 00:23 | מאת: מיה

אני אם מניקה לתינוק בן 10 חודשים. אני מאוד אוהבת את בעלי ופעם נהננו מאוד מסקס באופן סדיר. אם כי אף פעם לא הגעתי לאורגזמה, זה אף פעם לא הדאיג אותי כי נהנתי מאוד מתהליך עצמו. הבעיות בסקס התחילו כאשר נכנסתי להריון וניחמתי את עצמי בכך שההריון יעבור והכל יחזור לקדמותו. אחרי הלידה המצב הידרדר עוד יותר. נעלם לי החשק לגמרי. אני לא מצליחה להתגרות אפילו מאוננות ומפורנו או ממחשבות על סקס. כאשר אנו שוכבים אני מרגישה נורא. כואב לי מאוד ואני מרגישה כאילו אונסים אותי בכוח למרות שבעלי מאוד עדין ואוהב. אני חושבת על הפעם הבאה שהצטרך לשכב איתו ונתקפת חרדה. היחסים שלנו מדרדרים יותר ויותר, בעלי מרגיש שאני לא חושקת בו ולא נהנת מסקס וסובל מאוד, אך הוא אפילו לא יודע עד כמה זה נורא בשבילי. דיברנו אפילו על היפרדות אך אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני ויש לנו תינוק שזקוק לנו. אני לא יודעת מה לעשות? אני מרגישה שזה הסוף. חשבתי לפנות לסקסולוג אבל אני יודעת ששירותיו עולים יקר ואנחנו נמצאים במצב כלכלי מאוד קשה. בכל זאת הייתי רוצה לשאול מה יכול לעזור לי ואם זה סקסולוג איך הוא עוזר ובמה?

11/03/2006 | 17:38 | מאת: כוכבית

מיה שלום מוכר לי מאוד מאוד שאת עוברת , את יכולה ללכת לקניגולוג שלך , וניתן לפתור זאת בקלות ע"י זריקה של טוסטסטורון (סוג של הורמון) , יכול להיות שתצטרכי להפסיק להניק , אבל אמא מאושרת זה גם תינוק מאושר ! שיהיה לך בהצלחה

14/03/2006 | 08:21 | מאת: שירה

מיה שלום כצעד ראשון פני קודם כל ולפני הכל לרופא הנשים שלך ושתפי אותו במה שעובר עליך, בלי להתבייש ובכל התחושות הקשות שתיארת כאן. אל תסנני את דברייך - ספרי הכל ! הוא חייב להיות מודע לחומרה של הדברים, בין היתר בגלל שהוא כן יכול להמליץ על הפניה לטיפול סקסולוגי באמצעות קופת החולים וככל הידוע לי יש אפשרות כזאת (תלוי כמובן באיזו קופת חולים את, איזה סוג ביטוח יש לך וכו', לא ניכנס לזה כרגע בפורום זה). ישנם פתרונות להגברת החשק המיני שהם הורמונליים (כלומר - פתרונות תרופתיים) וישנם פתרונות שמטפלים בצד הנפשי. סקסולוג שהוא גם רופא יוכל לסייע לך בשני הרבדים הללו, גם הנפשי וגם הגופני(תרופתי), סקסולוג שאינו רופא יעבוד איתך יותר על הפן הפסיכולוגי שגורם לחשק המיני להופיע או להיעלם, ויכול גם בהחלט לעזור לך בעצות פרקטיות ("טכניקות" וכו') כיצד להגביר את ההנאה המינית שלך. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו