אורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/03/2006 | 12:03 | מאת: אביטל

אני בת 22..בריאה לגמרי אף פעם לא סבלתי משום מחלה..הבעיה אצל היא שאני לא מצליחה להגיע לאורגזמה דרך יחסי מין אלא רק דרך אוננות..ורק דרך עישוי עם הדגדגן...אבל דרך חדירה אני לא מרגישה שאני אגמור בכלל...איך אפשר להסביר את זה?וכמה סוגי אורגזמות יש חוץ מדרך עישוי בדגדגן ?

07/03/2006 | 14:45 | מאת: רוני

יש להאריך במשחק המקדים כולל מין אוראלי ועיסוי הדגדגן וממש שאת קרובה לאורגזמה יש להמשיך בחדירה ספר הדרכה בנושא אני רוצה להמליץ על שלושה ספרים: סקס עכשיו פול ג'ואנידס, דריק גרוס ספר זה מסביר איך להגביר את ההנאה מהמגע המיני בלי לגלוש לפורנוגרפיה. בודאי כבר קראת את "לעצמך-מיניות האשה " ע'י ברבך לוני גרפילד וכן "עינוגי אישה", נכתב על ידי רייצ'ל סוויפט בהוצאת אחיאסף. http://www.mitos.co.il/Book/BookFocus.asp?ID=13713 שני אלה מכוונים ללמד נשים במיוחד כיצד לאהוב את גופן ועל ידי כך ללמוד להפיק יותר הנאה גם מהמגע המיני הזוגי. לידיעה כללית שתי חנויות ספרים מני רבים באינטרנט כי לא כל אחד שש להכנס לחנות ספרים ולבקש ספר על מין. www.mitos.co.il וסטימצקי באינטרנט: www.ibooks.co.il

07/03/2006 | 20:04 | מאת: שירה

אביטל ערב טוב ושוב תודה לרוני על תרומתו המוערכת. את שואלת כמה סוגים של אורגזמות יש, ונורא מתחשק לי לענות לך את התשובה האישית שלי: יש סוג אחד: הסוג הטוב ! (אני לא מכירה אורגזמה לא טובה, מצטערת). אני יודעת שיש חלוקה ל-2 סוגים באופן כללי - הנרתיקית והדגדגנית, והמהדרין אפילו מוסיפים סוג שלישי וקוראים לה האורגזמה המשולבת. אישית, לא כל כך ברור לי הצורך להגדיר את הדרך בה מושגת האורגזמה - כל עוד שישנה אורגזמה. מה זה באמת משנה האם היא הושגה באמצעות עיסוי הדגדגן, חדירה נרתיקית, מין אוראלי או חלום אירוטי שלא כולל שום מגע באיברי המין כלל ?... (איך נגדיר אורגזמה כזאת ? אורגזמה חלומית...?) רובן הגדול של הנשים לא מגיעות לאורגזמה בחדירה בלבד וזקוקות למגע עם הדגדגן. זהו האיבר היחיד בגוף האדם שנועד למטרה אחת ויחידה - הנאה ! אין לו שום תפקוד אחר, לכן אני אומרת: אל תקחי ממנו גם את התפקיד הזה :-) בשביל זה הוא שם, בשביל לגרום לך הנאה. כדי לגמור תוך כדי חדירה את בהחלט יכולה להשתמש בעצתו של רוני, להאריך במשחק מקדים, שלבי מין אוראלי ותוך כדי חדירה המשיכי במגע עם הדגדגן (שלך או באמצעות בן זוגך) וכך תשלבי הכל יחד. הכי חשוב, אל תתעסקי יותר מדי בהגדרות של אורגזמות - מרוב הגדרות תשכחי ליהנות מהן... שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו