סקס אורלי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/03/2006 | 22:01 | מאת: אלנה

בסקס אורלי אני לא מצליחה להכניס את כל איבר המין של החבר שלי אל תוך הפה..ואם אכניס עוד אני ארגיש שאני עומדת להכיא,וזה מביך אותי..למרות שסרטי סקס אני רואה שאפשר להכניס את כל איבר המין אל תוך הפה כולל את האשקים... אני צריכה עזרה דחופה ויעוץ בנושא..

07/03/2006 | 10:14 | מאת: רוני

אין לך ממה להיות מודאגת, סרטי סקס אינם סרטי הדרכה ולא צריך לנהוג ולחקות את דפוסי ההתנהגות שנראים. יש לזכור שחלק מהדברים גם מבויימים. לגבי התענוג הרי משמענג בפין הינו החלק העליון של הפין כך שאין משמעות להכנסת כל הפין לפה. חושב שהדרך העינוג אינה דווקא בהכנסת הפין כולו לפה.

07/03/2006 | 10:58 | מאת: שירה

אין לי מה להוסיף על דבריו הנכונים והחכמים של רוני. תודה ! שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו