אוננות יתר..

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/03/2006 | 21:55 | מאת: לי

שלום אני מרגישה שאני מאוננת הרבה..כמעט כל יום..אני לא יודעת אם זה מזיק או אם יש לכך תופעות לואי מסוכנות..ומה הוא הממוצע הרגיל והמקובל לאוננות (אם יש כזה)..? תודה

07/03/2006 | 11:04 | מאת: שירה

בוקר טוב לי לא כתבת בת כמה את, נשמע לי שאת צעירה וסביר להניח שהמין עדיין מהווה גילוי חדש ומסעיר עבורך (מאחלת לך שהוא יישאר מסעיר הרבה אחרי שכבר לא יהיה חדש). אין לך כל סיבה לדאגה, כל זמן שאינך מסתגרת בחדרך ומאוננת מהנץ החמה ועד רדת החשכה, וכל זמן שהאוננות לא תוספת את מקומן של פעולות חשובות אחרות מתאימות לגילך כמו לימודים, חברים, תחביבים (תחביב אחר מאוננות, כמובן...) אין שום תופעות לוואי לאוננות, יתכן שכף היד שלך קצת תתעייף אם תגזימי אבל לא מדובר בנזק בלתי הפיך... :-) לא זו בלבד שאוננות אינה פעולה שלילית, היא פעולה חיובית מאוד כי היא מאפשרת לך ללמוד (במו ידייך, כפי שנאמר) על גופך, ועל מה שנעים לך ומהנה אותך. הידע החשוב הזה ישמש אותך במשך כל חייך המיניים העתידים לבוא, ויוכל לסייע לך גם עם בני זוגך העתידיים. אל דאגה, תיהני ושלבי את המין כפעולה נוספת בתוך שגרת החיים המגוונת שלך שירה

12/03/2006 | 21:44 | מאת: מצויינת באוננות

אחותי.. כשאני גיליתי את עולם האוננות פשוט לא הפסקתי. הייתי עושה זאת כל יום ואפילו כמה פעמים ביום. עד היום אני עושה זאת (לא כל יום אבל המון) וזו הרגשה נפלאה וממש לא מזיקה. תמשיכי להינות.

15/03/2006 | 10:08 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! רק רציתי לחזק את העונות לפני. אין כל נזק.מהנה, ולא משמין, לא עולה כסף. שירה צודקת לגבי זה שזה בתנאי שזה לא בא על שאר פעילויות היום. מחקרים מראים שבגיל ההתבגרות, אוננות יומית די נורמטיבי. החסרון היחידי יהיה בעתיד למצוא בן זוג שעושה לך נעים כפי שאת למדת לעשות בעצמך, אבל זה האתגר של כל הנשים! לבריאות! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו