תפירה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/03/2006 | 21:41 | מאת: rena

שלום ד"ר קיימתי יחסי מין מלאים עם החבר שלי למשך כשנה..ולאחר מכן עשיתי תפירה..רציתי לדעת אם איכשהו אפשר לגלות לאחר מכן שאני לא בתולה או שעברתי תפירה...? אודה לך מאד על תשובה מפורטת בעניין הזה.

07/03/2006 | 11:46 | מאת: rena

שכחתי לציין שאני בת 22 ואת התפירה עשיתי לפני כשנה וחצי...אני ממש צריכה תשובה בנושא הזה..כי אני כל הזמן חושבת על התוצאות של כך וזה מאד מאד מדאיג אותי...

07/03/2006 | 19:53 | מאת: שירה

ערב טוב אקדים ואומר שאיני רופאה, ואם לרופא הפורום יהיה מה לתקן ו/או להוסיף הוא בוודאי יעשה זאת. לא ברור לי מהשאלה שלך האם את חוששת שבן זוגך העתידי (הנוכחי ?) יגלה שלא היית באמת בתולה, או שבאמצעות בדיקה גינקולוגית יגלו זאת ? אני מניחה שאת מתכוונת לבן הזוג ואולי אף למשפחתו או במילים אחרות - אני משערת שאת זקוקה לדמם כדי להוכיח בתולים. למען האמת, למיטב הבנתי, ניתוח לאיחוי קרום בתולים הוא האמצעי היחיד להבטיח שאכן יהיה דימום בפעם הראשונה לקיום יחסי מין. כפי שיודעות בתולות רבות שלא דיממו כלל בפעם הראשונה או בפעמים הבאות, לא תמיד חייב להיות דימום וזו אינה הוכחה לבתולים, אולם יש עדיין מגזרים שונים שמתייחסים לדימום כאל ההוכחה היחידה לבתולים (וצר לי על כך מאוד). בחזרה לשאלתך - לא, הוא לא יוכל לדעת שאת בתולה "משוחזרת", אלא אם כן תספרי לו או תתנהגי בצורה מחשידה שתגרום לו לחשוב שאת מסתירה ממנו משהו. הסירי דאגה מלבך. שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו