המחזור מאחר והחתונה בעוד שבוע מה עושים?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/03/2006 | 20:48 | מאת: צילה

שלום אני לוקחת כבר 4 חודשים גלולות מרסילון ועומדת לפני חתונה בעוד שבוע. הפסקתי את נטילת הגלולות לאחר מחזור של 21 יום והמחזור עדין לא הגיע. כבר עברו יומיים והחשש שלי שהמחזור יפול על החתונה. לכן ביום השלישי לקחתי גלולה בתקווה שהמחזור לא יגיע אלא רק בעוד 8 ימים לאחר החתונה. מה עושים במצב כזה? והאם עשתי בסדר שהמשכתי את הגלולות לאחר הפסקה של יומיים כי המחזור לא הגיע. אשמח לתשובתך המהירה תודה מראש צילה

06/03/2006 | 15:48 | מאת: שירה

שלום צילה וברכות על החתונה זה אינו פורום גינקולוגיה ואיני רופאת נשים, כך שאיני יכולה לתת לך עיצות מקצועיות-רפואיות. אני חושבת שאם תמשיכי את נטילת הגלולות רצוף, את תקבלי את המחזור הבא רק לאחר שתסיימי את החפיסה אבל שוב - אין לי אפשרות לנחש איך פועל הגוף שלך. מציעה לך להרים טלפון לרופא הנשים שלך, יתכן שיעוץ טלפוני יספיק או שתצטרכי להגיע למרפאה שלו/שלה. הרבה מזל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו