בעיה שכזו

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/03/2006 | 09:55 | מאת: מתוסכלת

התחלתי לצאת עם בחור לפני כחודש. שנינו מאוד רוצים אחד את השני (אנחנו מכירים שנים) שנינו קרובים לגיל 30, זאת אומרת עם ניסיון בתחום המיני. הבעיה היא שאין לנו שום חיבור מבחינה מינית. הוא לא מצליח לגרות אותי בכלל ואני לא מצליחה לגרות אותו. אני לא רוצה שהדבר הזה יפריד בינינו. אף פעם לא מתקלתי בתןפעה כזו. שנינו נמשכים אחד לשני, כך שאני לא מבינה את זה. מה שמוזר בכל הסיפור שבני זוג חרים שלי היו עושים את אותו דבר וזה היה מגרה ואילו הוא לא מצליח. מה עושים???

06/03/2006 | 15:53 | מאת: שירה

שלום לך מתוסכלת אכן בעיה מתסכלת. אם אכן שניכם נמשכים אחד אל השני, כל מה שאני יכולה להציע לך זה להמשיך ולנסות כיד הדמיון הטובה עליכם, לא להתייאש ולא לוותר. אם הדברים ה"רגילים" שבני זוגך הקודמים נהגו לעשות לא פועלים במקרה הזה, נסי דברים אחרים. יכול להיות שהמגע שלו חזק מדי/חלש מדי, פחות מדי או יותר מדי, משיכה ראשונית היא כמובן בסיס מצויין להתחלה, אבל יחסי מין טובים לא תמיד מתרחשים ישר בהתחלה וברוב המקרים מדובר בתהליך של למידה. אי אפשר לנחש כיצד בן/בת הזוג אוהב/ת שיגעו בו/בה, צריך פשוט לנסות ולבדוק מה גורם הנאה. ניסיתם ולא הלך ? סמנו בזיכרון שאת ז ה אתם לא עושים יותר כי זה לא נעים, ונסו משהו אחר. הכי חשוב זה להוריד את מפלס הלחץ והבהילות של העניין, כי ככל שנלחצים יותר מזה שלא נהנים ("נו, אנחנו נהנים כבר ??") אז כך מתרחקים יותר ויותר מהסיכוי ליהנות. עשו לעצמכם אמבטיה זוגית מהנה ומרגיעה. התחילו עם עיסוי נעים האחד לשני, שחררו את כל המתח והלחץ מהחוויה, והמשיכו משם. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו