היכן ניתן להשיג בארץ דיאפרגמה??

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/03/2006 | 14:19 | מאת: מיואשת20

שלום! יש לי בעיה רצינית. ניסיתי כבר הרבה סוגי גלולות וכולן גורמות לי לתופעות לוואי שונות שפוגעות לי באיכות החיים. יש לי רגישות לקונדומים,ניסיתי גם סוגים שונים ותמיד מופיעה לי נפיחות אחרי השימוש. לכן החלטתי לעבור להשתמש בדיאפרגמה. הרופא שלי אמר שיש סיכוי נמוך מאוד שאני אמצא בארץ דיאפרגמה. בדקתי בניו פארם והם לא מוכרים ובדקתי גם בבית מרקחת שקרוב אליי ושם נמסר לי כי הם כבר לא מוכרים ואז הרוקח התקשר לשני ספקים וגם להם כבר אין. האם בכל מקרה אני יכולה למצוא בארץ דיאפרגמה וקוטל זרע??? אני גרה באיזור המרכז. אם למישהו יש המלצות איפה לחפש אודה לכם מאוד!!

02/03/2006 | 20:30 | מאת: אהובה

מיואשת שלום, חיפוש ברשת העלה: http://www.gozalim.co.il/Htmlpage/bpregnancy.asp?nam=58&opendiv=hatzeg0 גלשי למטה "היכן קונים אותה". אהובה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו