שאלה לרופא

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/03/2006 | 10:52 | מאת: חנה

אני בת 38, אם לשני ילדים, ובעת קיום יחסי מין, כאשר אני מתקרבת לאורגסמה, אני מקבלת כאב ראש חזק מאד - כולל העיניים, הכאב מקיף את כל אזורי הראש, וממשיך שעות לאחר סיום יחסי המין - לפעמים גם ביום שלמחרת. מה יכולה להיות הסיבה לכך וכיצד מטפלים בזה? תודה

03/03/2006 | 11:21 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! סליחה על העיכוב בתשובה. (עניתי לך, אך משום מה תשובתי לא הגיעה לפורום). כאבי ראש באורגזמה ( שזה שילוב של מאמץ גופני והתרגשות) היא תופעה ידועה. לפעמים זו רק תופעה מעצבנת, אך אינה מבטאת מחלה, ואז צריך לחשוב מה לעשות למנוע את התופעה... אבל.......... כאב ראש חדש במאמץ או התרגשות יכול להיות ביטוי ליתר לחץ דם, או עודף לחץ בגולגולת. את חייבת להתיעץ עם רופא המשפחה שלך בדחיפות לברר את התופעה, ולשלול גורמים מסוכנים. ניתן כבר היום לבדוק לחץ דם אצל אחות, שכן, או רופא. בנוסף את יכולה כבר לתאם תור לבדיקת רופא עינים לבדיקת קרקעית העין (פונדוס). אבל לא לדחות ביקור אצל הרופא משפחה שלך! נא לעדכן אותי בתוצאות הבירור. אם אין ממצאים בבירור, צריכים לחשוב כיצד לעזור לך לחזור לאורגזמות ללא כאב! בהצלחה! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו