שאלה מוזרה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/02/2006 | 00:15 | מאת: מ

אני בת 21 וחסרת ניסיון לגמרי. השאלה שלי ממש מוזרה אבל מציקה לי, בטח זה נשמע טפשי- אני נמוכה (1.53 ) ומטריד אותי אם ביחסי מין זה לא מפריע אם הגבר גבוה ממני בהרבה (נגיד 1.80). זה מסתדר? אני יודעת שזה נשמע דבילי אבל אין לי את מי לשאול...

27/02/2006 | 07:58 | מאת: רוני

היי את ממש לא צריכה להיות מוטרדת מהגובה שלך למרבית הזוגות לא תהיה בעיה של התאמה. אין קשר בין גובה ויחסי מין

27/02/2006 | 09:01 | מאת: שירה

בוקר אור לא צפויות להיות בעיות מיוחדות, אבל היות ואת קטנת מימדים והוא גדול יותר, יתכן שההבדלים במשקל הגוף יגרמו לכך שיהיה לך פחות נוח בתנוחות מסויימות (למשל - כשהוא מעליך) ונוח יותר בתנוחות אחרות, בהן לא תרגישי את כובד משקלו. באופן כללי, כשיש רצון ויש משיכה - כל ההבדלים ניתנים לגישור ואין שום "בעיה" שאי אפשר לפתור. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו