רטיבות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/02/2006 | 18:51 | מאת: גלית ד

שלום הנני בת 46 לאחר קיום יחסי מין יש לי רטיבות ממש כמו פיפי מהוגיאנה כמות שמרטיבה את הסדין. האם זה נורמלי? ממה זה נובע? תודה גלית

27/02/2006 | 14:02 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! להערכתי מדובר בבריחת שתן. ככלל, אין ייצור נוזלים בבלוטות הסיכה הנשיות בכמויות ש"ירטיבו" את המיטה,בשטף, כמו שתן. (ניתן בהחלט להרטיב את המיטה מנוזלי הנרתיק במהלך קיום יחסים.) כנראה שלנשים שיוצא להן שטף של נוזל מהנרתיק לאחר קיום יחסים סובלות מבריחת שתן, תופעה שכיחה מאד (עד 40% ). בכל מקרה רצויה להניח מגבת על המיטה, לעשות פיפי לפני קיום יחסים, ולהתעלם מהתופעה! לבריאות! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו