חוסר חשק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/02/2006 | 10:42 | מאת: ה

שלום, אני בת 29, נשואה עם שני ילדים. (3, 4חודשים). מעולם לא היה לי כל כך חשק מיני ועכשיו עוד פחות. ממש לא בא לי. אני לא יוזמת ולא כל כך מרוצה כשבעלי יוזם. לפעמים אני מוכנה להענות לחיזוריו אבל לא ממש ברצון. בדר'כ אני עייפה ו/או מפחדת שבדיוק אחד הילדים יקום. גם לפני הילדים לא היה לי כל כך חשק ובעלי דיבר איתי על זה שזה מפריע לו כמות הפעמים. לפעמים אני בכל זאת נהנית, אבל אני מגיעה לסיפוק מיני רק לעיתים רחוקות. מה אפשר לעשות? אולי יש איזה כדור להגברת החשק? תודה

26/02/2006 | 13:04 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! אני שמח שפנית לפורום, ומקוה שנוכל לעזור לך. עצם הפניה מהווה התחלה של פתרון. הבעיה מאד שכיחה, וברוב הזוגות יש הפרש בין הליבידו של 2 בני הזוג. ראשית, אמא עם תינוק בבית מתמודדת עם תשישות באופן יום-יומי. קשה להרגיש "מינית" כאשר את בעיקר מרגישה "שפוכה". ללא ספק, כמה ימים של שינה טובה עשויים לשפר את מצבך. אני מציע לך גם לייזום פעם בשבוע. כאשר היוזמה באה ממך, יתכן שתוכלי לארגן את היום שלך והערב שלך שיותר יתאים לך. ניתן להחלט לטפל בחוסר ליבידו בתרופה שמגבירה את הצד האנדרוגני של המערך ההורמונלי שלך. כעת יש ג'ל של טסטוסטרון ששמים על העור מדי יום להגברת הליבידו. יש צורך במרשם רופא, וכדאי שיחה עם הרופא המטפל קודם, ובדיקות דם כלליות. בהצלחה! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו