פיספסתי את 2 הגלולות הראשונות של החבילה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/02/2006 | 06:59 | מאת: טל

אני לוקחת גלולות מרסילון, ובסוף המחזור האחרון שכחתי להתחיל חבילה חדשה אחרי 7 ימים והתחלתי אותה אחרי 9 ימים (ביום א' בערב במקום ו' בערב). שאלתי: האם איני מוגנת? האם אני פשוט צריכה לקחת את כל החבילה כרגיל (21 גלולות) ופשוט להתחיל את החפיסה כרגיל ? כלומר לספור מיום א' 21 יום? מה המשמעות של "הארכת" המחזור או ההפסקה ביומיים? תודה מראש על התשובה טל

23/02/2006 | 10:22 | מאת: שירה

אבל אני לא, וזהו אינו פורום גינקולוגיה. ממליצה לך לפנות לפורום המתאים או פשוט להרים טלפון לגינקולוג/ית שלך ולשאול אותו/אותה באופן ישיר. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו