עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/02/2006 | 14:58 | מאת: יעל

שלום רב, אני בחורה בת- 23. בכל מערכות היחסים שהיו לי עד היום לא נהניתי מקיום יחסי מין.התופעות הן גם פסיכולוגיות כגון: מחשבות על איך הגוף שלי נראה, מה הוא אכל וכו' וגם פיזיולוגיות כגון: נפיחות, דלקות, פטריות לאחר קיום היחסים ויובש וכאבי בטן בזמן קיום היחסים.אני מרגישה שאינני מעוניינת ושאני מסוגלת לחיות גם בלי.אינני אוהבת שום דרך אחרת להגיע לסיפוק(עם בן זוג או לבד).יש לי הרבה חלומות שבהם אני מגיעה לסיפוק אמיתי והדבר נמשך שנים.אינני יודעת מה לעשות ועם מי להתייעץ:פסיכולוג, סקסולוג, הדבר מטריד אותי ואני יודעת שזה לא טבעי. לתשובתכם אודה. יעל

22/02/2006 | 15:35 | מאת: שירה

יעל יקרה אני מבינה את רצונך בעזרה דחופה, אבל באמצעות האינטרנט הדחיפות היחידה בה אוכל להציע את עזרתי היא להשיב לך מהר, אולם אין לי שום אפשרות להציע עזרה של ממש מעל פני המסך. את זקוקה ליעוץ פסיכולוגי, ולשם כך נדרש איש מקצוע ביעוץ פנים מול פנים. על פניו נראה שאכן יש לך רתיעה מכל מה שקשור ליחסי מין, והיא באה לידי ביטוי גם במחשבות (הצד הנפשי) וגם בביטויים גופניים של ממש (הפטריות והיובש וכו'). העובדה שהמקום היחיד בו את כן מצליחה ליהנות ולהגיע לסיפוק מיני הוא בתת המודע שלך (בחלומות) מעידה לטעמי על כך שהמקור של חוסר ההנאה שלך אינו גופני אלא נפשי. מבחינה גופנית את בהחלט מסוגלת להגיע להנאה ולסיפוק, אולם משהו חוסם אותך בחיי היומיום ובשעות הערות שלך, ורק כאשר את אינך מודעת לעצמך, רק כאשר תת-המודע משתלט ומציף אותך את מרשה לעצמך לבטא את עצמך בצורה אמיתית וחופשייה, נטולת עכבות וחששות. ... כמובן, קחי בחשבון שאיני פסיכולוגית ואת מוזמנת לבטל בהינף יד את כל מה שכתבתי כאן :-) גשי לפסיכולוג (או פסיכולוגית, אם נוח לך יותר) את צעירה וכל החיים לפנייך, חבל מאוד-מאוד שתמנעי מעצמך את אחת מהנאות החיים. בהצלחה שירה

22/02/2006 | 17:56 | מאת: יעל

תודה רבה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו