גלולות סרזט והפחתה בהנקה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/02/2006 | 12:53 | מאת: יפה

שלום! אני מעוניינת לדעת האם לקיחת גלולות סרזט תלויה בהנקה? כלומר, אם מס' ההנקות פחת - האם זה משפיע על יעילות הגלולה? האם אני עלולה לדמם? אני אימא לתינוק בן חצי שנה ועדיין יונק, אבל מס' ההנקות פחת (בערך 5 - 6 הנקות ביממה). התחלתי לקחת את הגלולות מלפני ארבעה חודשים. האם אני צריכה להמשיך לקחת את הגלולות כל עוד אני מניקה? או לעבור לגלולות אחרות מכיוון שהילד מתחיל לינוק פחות? אשמח לקבל מידע על כך. בברכה, יפה.

22/02/2006 | 12:59 | מאת: ע

יפה, שימי לב - הפורום אינו עוסק ביעוץ גינקולוגי. כדאי שתפני לרופאך האישי.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו