שאלה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/02/2006 | 14:47 | מאת: אלמונית

שלום, רציתי לשאול למה בזמן קיון יחסי מין (בתנוחת "הדוגי") יש לי חשק לעשות פיפי (למרות שאני לא) האם זה סימן של גמירה?(לא חוויתי אורגזמה) ואם כן אז כמה זמן צריך לסבול א ההרגשה הזאת עד שגומרים? בתודה מראש!

21/02/2006 | 07:08 | מאת: אסף

דווקא בתנוחה זו גירוי הדגדגן ונקודת הג'י המפורסמת הוא בין החזקים; וכנראה שזו הסיבה לתחושה החזקה להטיל שתן - זהו סימן של טרום גמירה ויש הגורסים שעשויה להתחולל גם שפיכה נשית במצב זה,אם המצב באמת גורם לך לסבל מומלץ להתרוקן טרם קיום יחסי המין על מנת שתהיי משוחררת יותר (תרתי משמע) - זה יסייע לך גם לחוות את ההרגשה באופן טוב יותר.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו