למה אין לי חשק לקיים יחסי מין?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/02/2006 | 23:24 | מאת: שרית

שלום יש לי בעיה: אני יוצאת עם חבר שלי כבר קרוב לארבע שנים.אני בת 22 והוא בן 26 .הכול בניינו מתנהל בסדר חוץ מהעניין של יחסי המין. יש לי בעיה שאני לא נלהבת ולרוב אין לי חשק לקיים יחסי מין. זה מאוד מעיק על חברי מכיוון שהוא בחור מאוד מיני. כשיש לי חשק אז אני מאוד נהנית, אבל זה מגיע לעיתים רחוקות(משהו כמו פעם בחודש או אפילו חודשיים) החבר שלי גם מוטרד מזה שאני לא מצליחה לגמור. לפני כמה שבועות הוא חשב על כך שניקח הפסקה לשנה כדי שאני יוכל להתנסות עם עוד גברים כי הוא חושב שזה יפתור את הבעיה.אני לא חושבת.בסוף הוא החליט שכדאי שננסה בכל זאת להמשיך להיות חברים ולנסות לשפר את העיניין. בזמן האחרון העיניין הזה מאוד מפריע לי מכיוון שאני חושבת שאולי יש משהו לא בסדר איתי. אני ניסיתי לגרות את עצמי למרות שזה נראה לי מוזר שאני עושה את זה לעצמי, אבל לא הצלחתי. אולי אני יותר מידי לחוצה אני לא יודעת אבל זה נמשך הרבה זמן. אני לא רוצה להיות מכורה למין אבל רוצה להינות ממנו בתדירות נורמלית, במיוחד שחברי הוא בחור מאוד מיני. מה אני יכולה לעשות??? אני רוצה להוסיף שאני נהנית מכל השאר:לדבר, להתנשק,לגעת אחד בשני. רק זה מפריע לי

20/02/2006 | 09:38 | מאת: שירה

שרית בוקר אור על פניו, נשמע שאת קצת נבוכה מהמיניות שלך בינך לבין עצמך (את מספרת שהרגשת "מוזר" כאשר ניסית לאונן, ושלא הצלחת בסופו של דבר ליהנות מהעניין) כך שסביר בעיניי שלא תרגישי נינוחה לגמרי גם כאשר את במחיצת בן זוג. מציעה לך לפנות לעזרה מקצועית (סקסולוג/ית), כדי ללמוד להיפתח לעצמך ולמיניות שלך, לפני שתוכלי להכניס לתוך המשוואה האינטימית הזו פרטנר נוסף מלבדך. את מוזמנת להיעזר בקישור הבא: http://www.itam.org.il/ בהצלחה והמשך שבוע טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו