האם הנרתיק יכול להפוך לצר?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/02/2006 | 22:03 | מאת: לולי

האם יכול להיות שבגלל זין עבה הנרתיק יכול להפוך לצר ? שכבתי איתו פעמיים והצליח לחדור ואח"כ ממש היה בלתי אפשרי ואפילו בקושי אצבעות אפשר להחדיר

20/02/2006 | 09:08 | מאת: שירה

שלום לולי לא, לא מוכרת לי אפשרות שהנרתיק נהיה צר כתוצאה מאיבר מין גברי עבה במיוחד. מה שכן יתכן, זה שבגלל הגודל החריג שלו נפצעת קצת (כמו תחושה של שפשוף אחרי הליכה בנעליים לוחצות) ואז ניסיונות החדירה יגרמו כאבים. מציעה לחכות מעט עד שהמקום יחלים, ובקיום היחסים הבאים היעזרו בג'ל על בסיס מים כדי להקל על החדירה ולהפוך אותה חלקה יותר. יום נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו