זוגיות במשבר

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/02/2006 | 18:05 | מאת: מיכל

שלום, אנו זוג נשוי, בני 33 + תינוקת בת 10 ח'. היום כשהתישבתי מול המחשב בבית קפץ אתר של הכרויות. שאלתי את בעלי אם גלש שם וזה אמר " מה פתאום" והכחיש טוטאלית. הסקרנות הרגה אותי וניגשתי למחשב הנייד שלו. למרות שהבטחתי לעצמי ולו שלא אגע בו. ניגשתי ומצאתי שם אכן כמה דפי אינטרנט שבכל אחד מהם מצוי כרטיס של נשים שכולן בערך בנות 30. וזה בנוסף לאתרי סקס שהוא גולש,שעם זה אני פחות בלחץ כי רבים נוהגים לבקר באתרים הללו. אבל כשראיתי תמונות של בחורות בנות גילי, מהעיר שלי נפגעתי מאוד. הרגשתי כאילו משהו בי נשבר. וכל זאת ואני לא מדברת על שהוא בוגד. לא אמרתי זאת ובכל זאת נשברתי. מה לעשות? אני מרגישה צורך להתרחק ממנו. הוא שבר משהו באינטימיות שלי איתו. מה לעשות? תודה

20/02/2006 | 09:02 | מאת: שירה

מיכל בוקר טוב בפנייתך לא ציינת איך מערכת היחסים ביניכם חוץ מהנושא הבעייתי הזה. האם את מרגישה שהוא אוהב אותך ? האם הוא מביע אהבה במילים ובמחוות ? איך חיי המין שלכם ומה מצב האינטימיות באופן כללי ? אני יכולה לתאר לעצמי את התחושות הקשות שאת עוברת כרגע, ומשערת שהראש שלך פועל ללא הרף בניחושים שונים ומשונים כדי למצוא הסברים הגיוניים למה שראית במחשב שלו. האמת היא, שרק אדם אחד ויחיד יכול להעניק לך את ההסבר ההגיוני והאמיתי היחיד והוא כמובן - בן זוגך. אני מודעת לקושי הגדול לשוחח איתו על הנושא, אבל כל עוד לא תדברו כל מה שיישאר לך זה התסריטים שהמוח שלך ממציא, ויתכן שהם אינם זהים לתרחיש המציאותי. מסכימה איתך, על פניו זה נראה רע מאוד שבן זוגך שומר כרטיסים אישיים של נשים (לא הבנתי, האם מדובר בכרטיסים מאתרי היכרויות ??) אבל אני מאמינה שלכל אחד מגיעה הזכות להסביר את עצמו ולהגן על עצמו לפני שאנחנו דנים אותו לכף חובה וגם גוזרים את עונשו... אני מציעה לך ליזום שיחה, זו הדרך היחידה. אגב, הכיני את עצמך לכך שהוא עלול בהחלט להגיב בכעס ותוקפנות על כך שהסתכלת במחשבו האישי. ממליצה לך לא להיכנס לוויכוח בנושא זה אלא פשוט להסכים איתו - הוא צודק, אין ספק שחדרת לפרטיותו ועל כך תתנצלי. אל תניחי לו להישאר בתוך המקום הזה של הכעס עליך, כי כך הוא עלול להתחמק מהנושא העיקרי אליו את רוצה להגיע. בקשי סליחה על הפרת הפרטיות שלו ועברי ישירות לעיקר - דרשי ממנו להסביר מה עושים הכרטיסים האלה במחשבו האישי. כשאת מקשיבה להסבר שלו, נסי לחשוב האם היה נראה לך סביר והגיוני לו חברתך היתה מספרת לך על המקרה הנ"ל עם בן הזוג שלה. לפעמים כשאנחנו מרחיקים את עצמנו מתוך הסיטואציה הפרטית שלנו, אפשר לנסות ולראות אותה בעיניים יותר אובייקטיביות. בהצלחה שירה

20/02/2006 | 09:11 | מאת: מיכל

שירה שלום אכן מדובר באתר הכרויות הכי נפוץ במדינה. שנית צדקת בתגובות של בעלי. הוא גם העניש אותי בכך שהלך לישון בחדר אחר, איים בתביעת גירושין. לא התנצלתי על החדירה לפרטיות ובכך שגיתי. לו חברה היתה מספרת לי - היתי מאוד מאוד דואגת בשבילה. מה לעשות כעת???

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו