חוסר חשק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/02/2006 | 10:40 | מאת: יעל

מה עושים כשאין חשק? אף פעם לא הייתי בעלת חשק רב אבל לאחרונה אין לי חשק כלל ומצידי רק ללכת לישון מכורבלים זה מספיק. מה עושים?

17/02/2006 | 14:22 | מאת: אסף

יעל שלום, איני יודע בוודאות אם חוסר החשק נובע בגלל שגרה מעייפת, כתוצאה מכך שהתחלת ליטול תרופות כלשהן, או שאת מתוחה. איך בן זוגך נוהג ? האם גם לו אין חשק ? בהנחה שהבעיה אינה כתוצאה של נטילת תרופות - הייתי ממליץ לכם לעשות סופ"ש מפנק רק בשבילכם בשקט אחת עם השני לצורך חידוש ורענון הקרבה ביניכם. נסו דברים חדשים, מסג' נעים, או כל דבר חדש שיעלה בדימיונכם. רק אתם ועצמכם, ולא אף אחד אחר. בהצלחה !!!

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו