שאלה .........

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/02/2006 | 01:43 | מאת: צעירה

רציתי לשאול לגביי העדר חשק מיני. אני בת 22 ויש לי בעייה שחוזרת על עצמה עם בן זוג. אני סובלת מחוסר חשק מיני תמידי, בעבר (גיל 14) סבלתי מהטרדה מינית שהתבטאה בנגיעות בלבד ואני חושבת שזה גם קשור לזה, אבל דבר נוסף שנראה לי שיכול להיות משפיע הוא עקב כך שאני לוקחת סטרואידים ועוד הרבה תרופות שונות (אני סובלת מאסטמה לא קלה). אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות בנידון ואם ניתן לטפל בזה או שפשוט אני תמיד אסבול מחוסר חשק מיני. תודה מראש

17/02/2006 | 07:50 | מאת: רוני

יש לך 2 בעיות אפשריות תרופות כגון סטרואידים מורידים מאוד את החשק המיני בטיפול לאורך זמן כדאי להיוועץ עם אנדוקרינולוג התרדה מינית מורידה את בהטחון כלפי בנזוג מהמין השני עלייך לבצע גם בירור פסיכולוגי

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו