אחרי הסקס

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/02/2006 | 20:53 | מאת: דניאל

היי חברה שלי אוהבת שאני נשאר בתוכה אחרי שאנחנו שוכבים ולא מוכנה שאני אצא ממנה זמן ארוך... ממה זה נובע???

16/02/2006 | 08:03 | מאת: רוני

ראשית אין כל רע בכך ! לדעתי זה מאוד כיף שהעניין לא היה טכני בלבד

16/02/2006 | 08:57 | מאת: שירה

שלום דניאל כדי לדעת בוודאות ממה זה נובע יהיה עליך לשאול אותה ישירות, ואני מניחה שתקבל תשובה פשוטה וחביבה בנוסח: "כי זה נעים לי"... רוב האנשים מעוניינים להאריך את הזמן שנמשכת פעולה שנעימה להם, ולכן טבעי שאם משהו נעים לחברתך היא תרצה "למשוך" את התחושה עוד קצת, כדי להוסיף וליהנות מהמגע הנעים. נשים הן אמנם יצורים מורכבים אבל לפעמים אנחנו לא כ"כ מסובכות להבנה.... יום טוב שירה

17/02/2006 | 14:31 | מאת: אסף

מסכים עם קודמי; נראה שקרבתך אליה נעימה לה מאוד ובמיוחד כשאתם מקיימים יחסי מין ובטח גם לאחר מכן. קח את זה בכיף. סופ"ש נעים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו