מתי אפשר לקיים יחסים (לקיחת גלולות)

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/02/2006 | 18:37 | מאת: אפרת

אני מעוניינת להתחיל לקחת גלולות. קניתי גלולות estelle, ואני מחכה ליום הראשון של הווסת כדי לקחת את הגלולה הראשונה. (בחפיסה 21 גלולות) רציתי לדעת מתי אפשר להתחיל לקיים יחסים. האם בטוח כבר לאחר לקיחת הגלולה הראשונה? או לאחר שבוע? או שמא יש צורך לחכות לסיום החפיסה ולסיום שבוע ההפסקה..? תודה רבה על העזרה..

15/02/2006 | 19:00 | מאת: רוני

אני בטוח שהיית אצל רופא נשים שרשם לך את המרשם וגם הנחה אותך בנוסף קיים הוראות מדוייקות לעניין בעלון המצורף לגלולות טוב תעשי אם תתחילי לקיים יחסי מין לאחר 2-3 מחזורים סדירים ועד אז לבצע מין גם עם קונדום

16/02/2006 | 08:55 | מאת: שירה

אפרת, זהו אינו פורום לאמצעי מניעה ועליך לפנות לגינקולוג שלך כדי לקבל תשובה מוסמכת. לא מכירה את סוג הגלולה המדוברת, אבל מהידע האישי שלי במידה ואת מתחילה את הגלולות ביום הראשון של המחזור את מוגנת מפני הריון החל מאותו היום, כך שאין שום צורך לחכות כדי לקיים יחסים. מיותר לציין שהגלולה לא מגינה עליך מפני מחלות מין אלא רק מפני היריון. אנא גשי לרופא נשים. יום טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו