הסרת שיער הערווה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/02/2006 | 22:04 | מאת: ריטה

רציתי לשאול אם ניתן להסיר את שיער הערוה עם שעוה (כמו שעושים ברגלים) או שזה טיפול שמחייב ידע מקצועי מיוחד . אני עושה לעצמי ברגלים ופתאום הגיע לי החשק להסיר את שיער הערוה . גילוח משאיר קוצים. אני מפחדת שזה לא יראה כל כך טוב אבל אולי כדאי לנסות. השאלה אם הניסיון לא יוביל אותי לטיפול רפואי.... אילו אפשרויות קיימות להסרת שיער הערוה איזור הפות ? עם השארת כמה שפחות קוצים. אם מגלחים אחרי כמה זמן מפסיקים הקוצים ? תודה ומקווה שזה הפורום המתאים.

15/02/2006 | 08:14 | מאת: רוני

הכי טוב ויעיל זה הסרת שיער בלייזר קוצים זה לא דבר נורא וגילוח באיזור הערווה חייב להיות זהיר לא תגיעי לטיפול רפואי כתוצאה מכך... אישית נראה לי מאוד חושני ערווה ללא שיער !

17/02/2006 | 14:32 | מאת: אסף

אני חושב שאפשר להשתמש בקרמים להסרת שיער כמו VEET ואורנה 19.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו