אמצעי מניעה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/02/2006 | 13:45 | מאת: שיראל

שלום, אני חדשה בכל התחום של מערכות יחסים, והייתי רוצה לדעת אם מספיק שחבר שלי ישתמש בקונדום בכדי למנוע הריון, או שעלי גם לקחת גלולות? והאם יש סיכון כלשהוא להיכנס להריון גם עם הקונדום והגלולות? וכן האם ישנם זמנים שיותר "מסוכן" בהם והסיכוי להיכנס להריון גבוה יותר? והאם ניתן לסמוך על הזמנים הללו ולבצע בזמנים אחרים מערכת יחסים בלי אמצעי מניעה? תודה מראש, שיראל

15/02/2006 | 08:11 | מאת: רוני

מאוד חשוב לבצע מין מוגן ולא להסתמך על הימים הבטוחים קונדום נותן פתרון מלא גם נגד מחלות וגם נגד הריון לא רצוי אין צורך להשתמש בהגנות כפולות די אם תשתמשי בגלולות או שחברך ישתמש בקונדום גלולות אכן נותנים פתרון מעולה נגד הריון כנסי לרופא נשים לבדיקה ויעוץ

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו