אורגזמה, איך לא

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/02/2006 | 11:39 | מאת: אורלי

שלום, הבעיה שלי היא כזו: אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה ביחסי- מין, כלומר ברגע שמעורב בסיפור עוד אדם (אין לי בן זוג קבוע כיום) אני לא מצליחה להתרכז מספיק בשביל לחצות את הגבול שבין הנאה לאורגזמה. אני מאוד נהנית מסקס. אוהבת את המגע, אני נרטבת, ומצליחה להרגיש את ההתרגשות המינית, אבל לא מספיק בשביל להגיע לאורגזמה. אני יכולה לספר שאני אדם מאוד מיני. חושבת הרבה על מין, מאוננת כל יום כמעט ולפעמים יותר מפעם אחת. גם באוננות קשה לי יותר בזמן האחרון להגיע לפורקן. עם בני זוג קודמים וקבועים הצלחתי לגמור, אבל גם אז זה דרש המון השקעה, ותמיד היה "קשה". אני מאוד מתוסכלת משום שאני מרגישה שאני יכולה להינות ממין פי אלף מונים לעומת מה שאני חווה היום. אני פשוט יודעת את זה כששמשהו אצלי ישתחרר- לדעתי אלו המחשבות שמפריעות- אני אהנה. ולא, אין קשר לפרטנר- הם כולם משקיענים ומאוד רוצים לספק, ואני מכוונת אותם למה שאני אוהבת, אבל משהו כאילו תקוע אצלי ולא מצליח לעבור הלאה לשיא המבוקש... שאלתי אליכם היא בעצם באיזה סוג של טיפול אני יכולה להיעזר? סרוגייט? סקסולוג? ייתכן שישנה בעיה אחרת, אם גם באוננות אני מתקשה יותר לגמור? משהו פיסיוךוגי כמו זרימת דם או מחלה כלשהי? אני רוצה להינות ממין עם בן זוג כמו שאני נהנית עם עצמי, באוננות, לפחות! מה עושים?.. לא ציינתי: אני בת 25, בריאה, משוחררת ומקיימת יחסי מין בהנאה רבה כבר 8 שנים לפחות, אך לא מרגישה שמיציתי אפילו עשירית מהפוטנציאל שקיים...

15/02/2006 | 08:07 | מאת: רוני

חושב שאין לך בעיה עקרונית אלא קצת צריך לשפר את היכולת להשתחרר ולהכיר את גופך נסי ספר "לעצמך-מיניות האשה " ע'י ברבך לוני גרפילד וכן "עינוגי אישה", נכתב על ידי רייצ'ל סוויפט בהוצאת אחיאסף. http://www.mitos.co.il/Book/BookFocus.asp?ID=13713 שני אלה מכוונים ללמד נשים במיוחד כיצד לאהוב את גופן ועל ידי כך ללמוד להפיק יותר הנאה גם מהמגע המיני הזוגי. לידיעה כללית שתי חנויות ספרים מני רבים באינטרנט כי לא כל אחד שש להכנס לחנות ספרים ולבקש ספר על מין. www.mitos.co.il וסטימצקי באינטרנט: www.ibooks.co.il

15/02/2006 | 16:35 | מאת: אורלי

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו