גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/02/2006 | 17:00 | מאת: תמי

אני מקווה שזה הפורום הנכון. אני לוקחת גלולות "הרמונט" כבר שנה וחצי. לפני כשלושה חודשים הפסקתי לקיים יחסי מין אבל המשכתי לקחת גלולות בשביל הנוחות. ב8 החודשים האחרונים פעמיים "דילגתי" על המחזור והתחלתי חפיסה חדשה מיד בתום החפיסה הקודמת. לפני שלושה ימים סיימתי חפיסה ושוב ישר התחלתי חדשה (אני בלו"ז קצת צפוף ולא היה לי כח לקבל מחזור). אני יודעת שזה לא בריא ולא מומלץ. כבר יומיים יש לי כאבי בטן וחולשה והייתי רוצה להפסיק את החפיסה הזאת ולעשות הפסקה של כמה חודשים. האם זה מפריע שכבר לקחתי שתי גלולות מהחפיסה החדשה? האם כדאי לסיים כבר את זאת שרק התחלתי ? ולמה אני מצפה? עוד כמה ימים אני אקבל מחזור? תודה.

08/02/2006 | 17:51 | מאת: ע

תמי, זו שאלה רפואית ויש להפנותה לרופא נשים. יש פורום רפואת נשים של ד"ר שלומי כהן-איילון.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו